Αρχική ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ Πορεία διαμαρτυρίας αστυνομικών υπαλλήλων για την ψήφιση του Πολυνομοχεδίου

Πορεία διαμαρτυρίας αστυνομικών υπαλλήλων για την ψήφιση του Πολυνομοχεδίου

1064
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Με αφορμή την ψήφιση του πολυνομοσχεδίου για τους ενστόλους , όλες οι ενώσεις αστυνομικών Αττικής καθώς και ενώσεις απο την υπόλοιπη Ελλάδα πραγματοποίησαν στις 6 Αυγούστου 2014 με επιτυχία μεγάλη συγκέντρωση Διαμαρτυρίας στέλνοντας το μήνυμα οτι θα αγωνιστούν μέχρι τελικής δικαίωσης στις διεκδικήσεις τους.

Eκδόθηκε απο όλες τις ενώσεις , ανακοίνωση σχετικά με τον ενταφιασμό των ταμείων.

Αθήνα, 8-8-2014 Ενταφιασμός των Ταμείων!

Η 6η Αυγούστου θεωρείται πλέον άλλη μια μαύρη μέρα για τα σώματα ασφαλείας, άλλη μία κηλίδα με την οποία μας στιγμάτισαν οι κύριοι της κυβέρνησης. Άλλη μία πράξη του έργου «εξαθλιώστε τους ενστόλους – εξαθλιώστε τον ελληνικό λαό». Το πολυνομοσχέδιο του Υπουργείου Οικονομικών επιφέρει ληστρικές αλλαγές στα ασφαλιστικά μας ταμεία με στόχο έναν και μόνο, τα αποθεματικά τους και την περαιτέρω φτωχοποίηση των νέων γενεών. Ότι έχει μείνει όρθιο πρέπει να κατεδαφιστεί στο βωμό της δημοσιονομικής προσαρμογής και των μνημονιακών δεσμεύσεων. Ο ιδρώτας και το αίμα των συναδέλφων μας δεν ήταν δυνατόν να εξαιρεθεί από τον παραπάνω σχεδιασμό. Είναι πράγματι θλιβεροί αυτοί που με περίσσια υποκρισία το προηγούμενο βράδυ της ψήφισης δέχονταν ως σωστή την τροπολογία που τους δόθηκε από τις Ομοσπονδίες για κάποιες εκτονωτικές βελτιώσεις της παραγράφου 3 του άρθρου 221 και τη συνυπέγραψαν αλλά την επόμενη μέρα δεν την ψήφισαν! Η κυβίστηση σε όλο της το μεγαλείο!!! Και όταν κάποιοι συνέχισαν να αντιδρούν και να υπερασπίζονται την παραπάνω τροπολογία ανέκρουσαν πρύμναν στις εντολές του Υπουργού Οικονομικών και στην αδιαλλαξία του Υπουργού Εργασίας.

Η κυβέρνηση μας λοιδόρησε με το επίδομα αλληλεγγύης, μας αγνοεί για την Απόφαση του ΣτΕ, μας κορόιδεψε με το πολυνομοσχέδιο. Φτάνει πια! Δεν μπορείτε να μας κοροϊδέψετε πλέον άλλο γιατί σας καταλάβαμε! Σύντομα θα νιώσετε κι εσείς τη δύναμή μας, σύντομα θα νιώσετε την οργή μας να ξεχειλίζει. Θέτετε σε κίνδυνο την ασφάλεια της χώρας και του πολίτη και σας καταστούμε πλέον αποκλειστικά υπευθύνους. Σας παραδίδουμε στην κρίση του ελληνικού λαού και του Έλληνα Αστυνομικού των οποίων τα συμφέροντα υποτίθεται υπερασπίζετε.

Εμείς οι ένστολοι δεν θα υποστείλουμε τη σημαία των διεκδικήσεων, θα παραμείνουμε πιστοί στις επάλξεις του αγώνα μας έως ότου δικαιωθούμε. Εσείς αποτελείτε ήδη παρελθόν για εμάς. Εμείς θα μείνουμε εδώ να συνεχίσουμε το έργο μας. Εσείς συνεχίστε με τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα να παρέχετε ασφάλεια στον ΤΟΜΣΕΝ, τον ΜΟΡΣ και τον ΡΑΙΧΕΝΜΠΑΧ.

Για τα Δ.Σ.

– Ο – – Ο – – Ο – – Ο –
Πρόεδρος Γεν. Γραμματέας Πρόεδρος Γεν. Γραμματέας
Αθηνών Αθηνών Β/Α Αττικής Β/Α Αττικής

ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟΣ Γρηγόριος ΡΗΓΑΣ Νικόλαος ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ Κων/νος ΧΑΝΤΖΟΠΟΥΛΟΣ Θεόδωρος

– Ο – – Ο – – Ο – – Ο –
Πρόεδρος Γεν. Γραμματέας Πρόεδρος Γεν. Γραμματέας
Δυτικής Αττικής Δυτικής Αττικής Ν/Α Αττικής Ν/Α Αττικής

ΚΟΥΜΠΟΥΛΗΣ Αθανάσιος ΣΤΑΜΑΤΑΚΗΣ Γεώργιος ΚΑΛΛΙΑΚΜΑΝΗΣ Γεώργιος ΚΑΚΑΒΑΣ Μαρίνος

– Ο – – Η –
Πρόεδρος Γεν. Γραμματέας
Πειραιά Πειραιά

ΛΙΟΤΣΟΣ Σπυρίδων ΜΑΛΑΧΙΑ Αργυρώ

{gallery}stories/galleries_ekapolice/polynomosxedio{/gallery}

πηγη