Αρχική ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ

1283
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Αθήνα, 3-8-2012

ΜΠΑΧΑΛΟ!!! Η απόφαση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας να αποσπάσει 1881 συναδέλφους στη συνοριακή γραμμή του Έβρου για την αντιμετώπιση της εισόδου λαθρομεταναστών όπως αποδεικνύεται έγινε στο πόδι.

Συγκεκριμένα χτες 2 Αυγούστου 2012 και ενώ 200 και πλέον συνάδελφοι ήταν έτοιμοι να αναχωρήσουν από την Αστυνομική Διεύθυνση Κιλκίς για τον Έβρο και αφού ο Αρχηγός Ελληνικής Αστυνομίας είχε δεσμευτεί για την προκαταβολή ύψους 880 € η Αστυνομική Διεύθυνση δεν είχε σάλιο.

Χρειάστηκε η παρέμβαση συνδικαλιστών προκειμένου να αντιληφθούν και στο Αρχηγείο και στην Αστυνομική Διεύθυνση ότι εάν δεν τηρηθεί η καταβολή των χρημάτων για την αντιμετώπιση των αναγκών των συναδέλφων ουδείς θα αναχωρούσε. Προ των δυσάρεστων αυτών εξελίξεων πήρε φωτιά ο κ@λος τους και έκαναν τα αδύνατα δυνατά και φυσικά βρέθηκαν και χορηγήθηκαν τα χρήματα στους συναδέλφους.

Τέλος τους ενημερώνουμε και τους προειδοποιούμε ότι τυχόν αποφάσεις τους που θα εξευτελίζουν και θα παραπέμπουν σε άλλες εποχές για τους αστυνομικούς δεν θα τις επιτρέψουμε με κάθε κόστος.

«Η ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΕΙ»