Αρχική E.K.A. Ανακοίνωση για το 31 Εκλογοαπολογιστικό Πανελλαδικό Συνέδριο Π.Ο.ΑΣ.Υ.

Ανακοίνωση για το 31 Εκλογοαπολογιστικό Πανελλαδικό Συνέδριο Π.Ο.ΑΣ.Υ.

509
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Προς:  α) Τις Πρωτοβάθμιες Οργανώσεις

           β) Τους Αντιπροσώπους – Συνέδρους Π.Ο.ΑΣ.Υ. (μέσω των Πρωτοβαθμίων Ενώσεών τους)

 

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι,

 

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας μας, που συνεδρίασε την 08-08-2020, αποφάσισε, το 31ο Εκλογοαπολογιστικό Πανελλαδικό Συνέδριο έτους 2020 να πραγματοποιηθεί την 12 και13 Σεπτεμβρίου 2020, στην Αττική (Μεσογειακό Εκθεσιακό Κέντρο – MEC Παιανίας), σύμφωνα με την κείμενη συνδικαλιστική νομοθεσία.

Επισημαίνεται ότι, οι διεργασίες του Συνεδρίου θα ξεκινήσουν πρωινές ώρες της 12ης Σεπτεμβρίου 2020και θα περατωθούν βραδινές ώρες της ιδίας ημέρας, ενώ σύντομα θα ακολουθήσει και αναλυτικό πρόγραμμα των εργασιών του Συνεδρίου.

Τα θέματα ημερήσιας διάταξης του Συνεδρίου έχουν ως εξής:

  • Διοικητικός Απολογισμός
  • Οικονομικός Απολογισμός– Έκθεση Εξελεγκτικής Επιτροπής– Προϋπολογισμός
  • Λοιπά θέματα- Προτάσεις Συνέδρων
  • Εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής
  • Διεξαγωγή αρχαιρεσιών

Οι Πρωτοβάθμιες Οργανώσεις παρακαλούνται όπωςενημερώσουν σχετικά τουςΑντιπροσώπους τους στην Ομοσπονδία μας, επιδίδοντάς τους αντίγραφο του παρόντος και γνωστοποιώντας τους παράλληλα ότι, θα ακολουθήσει και ονομαστική πρόσκληση προς τους ιδίους, αφού ολοκληρωθεί από την πλευρά σαςη αποστολή της σχετικής κατάστασης Αντιπροσώπων (τακτικών και αναπληρωματικών που καλούνται εις αντικατάσταση των τακτικών) προς την Ομοσπονδία μας.

Για την άρτια διοργάνωση του Συνεδρίου και την έγκαιρη και απρόσκοπτη νομιμοποίηση των Αντιπροσώπων, παρακαλούμε όπως αποστείλετε, έως την 20 Αυγούστου 2020, ημέρα Πέμπτη, τα κάτωθι:

  1. Πίνακα Αντιπροσώπων συμπληρωμένο, σύμφωνα με το συνημμένο υπόδειγμα σε ηλεκτρονική μορφή.
  2. Επικυρωμένο το πρακτικό διεξαγωγής αρχαιρεσιών ανάδειξης Αντιπροσώπων μαζί με την κατάσταση των ψηφισάντων μελών (όσες δεν έχουν αποστείλει).

Σε περίπτωση μεταβολών – αντικατάστασης Αντιπροσώπων, παρακαλούμε όπως συμπεριληφθούν στο σχετικό πίνακα οι αναπληρωματικοί αυτών, καταγράφοντας την αιτία αντικατάστασής των και επισυναφθούν, επίσης, οι σχετικές παραιτήσεις – δηλώσεις των εκλεγέντων τακτικών Αντιπροσώπων.

Για την Εκτελεστική Γραμματεία της Π.Ο.ΑΣ.Υ.

O Πρόεδρος                             Ο Γενικός Γραμματέας
ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟΣ Γρηγόριος                ΠΑΠΑΤΣΙΜΠΑΣ Γεώργιος