Αρχική E.K.A. Ενώσεις Αθηνών, Δυτικής, Πειραιά: ΠΑΙΔΙΚΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑ – ΞΕΦΡΕΝΟΣ ΧΟΡΟΣ – ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ –...

Ενώσεις Αθηνών, Δυτικής, Πειραιά: ΠΑΙΔΙΚΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑ – ΞΕΦΡΕΝΟΣ ΧΟΡΟΣ – ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ – ΕΥΤΥΧΙΑ

1611
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

 Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2018 η αποκριάτικη παιδική εκδήλωση, στο κέντρο Ιερά οδός, που συνδιοργάνωσαν οι Ενώσεις μας, με την συμμετοχή περίπου 2000 συναδέλφων γονιών με τα παιδιά τους.

       Οι μικροί μας φίλοι, είχαν την ευκαιρία να ψυχαγωγηθούν, να χορέψουν σε ξέφρενους αποκριάτικους ρυθμούς και να διασκεδάσουν μαζί με τους γονείς τους, παρουσία κλόουν, ανιματέρ και του τραγουδιστή-DJ  MASTER TEMPO.

       Η εκδήλωση ξεκίνησε με το καλωσόρισμα και τις ευχαριστίες των Προέδρων Δ.Σ Αθηνών, Πειραιώς και του Γ.Γ της Ένωσης Δυτικής Αττικής, επισημαίνοντας την αναγκαιότητα πραγματοποίησης τέτοιων εκδηλώσεων.

     Την εκδήλωσή μας, τίμησε με την παρουσία του, αυτοβούλως, ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος κ. ΤΣΟΥΒΑΛΑΣ Κωνσταντίνος, ο οποίος απηύθυνε ένα σύντομο χαιρετισμό, δεσμευόμενος στα παιδιά μας, ότι θα κάνει ότι περνάει από το χέρι του ώστε να καλυτερέψουν οι συνθήκες εργασίας των γονιών συναδέλφων μας.

       Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε, όλους όσους συνέβαλλαν για την πραγματοποίηση της ανωτέρω εκδήλωσης και ιδιαίτερα τις εταιρίες, ΒΙΚΟΣ Α.Ε και ΙΟΝ για την προσφορά τους στους μικρούς μας φίλους.

        Τέλος, ευχαριστούμε θερμά τους μικρούς μας φίλους και ιδιαίτερα τους γονείς συναδέλφους, οι οποίοι αγκάλιασαν, για μία ακόμη φορά, άλλη μία εκδήλωση των Ενώσεών μας.

Για τα Δ.Σ