Αρχική E.K.A. Η αποκλειστική ενασχόληση με την καρέκλα κουράζει… Ασχοληθείτε και λίγο με τα...

Η αποκλειστική ενασχόληση με την καρέκλα κουράζει… Ασχοληθείτε και λίγο με τα προβλήματα των Συναδέλφων…

1424
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Για μία ακόμη φορά, σήμερα οι γνωστοί «πραξικοπηματίες» συνδικαλιστές επανέρχονται με ανούσια επιχειρήματα ξανά για την αναστολή των εκλογών και την απόρριψη της προσωρινής διοίκησης στην Π.Ο.ΑΣ.Υ.

Ανούσια επιχειρήματα, όχι γιατί το λέμε εμείς, αλλά γιατί έτσι απεφάνθη η Πρόεδρος του Πρωτοδικείου Αθηνών.
Τα ίδια έγγραφα και τα ίδια επιχειρήματα εκθέσατε ενώπιών της και η απόφασή της, θα το ξαναπούμε για τελευταία φορά ήταν κόλαφος για εσάς:

«Απορρίπτει αίτημα προσωρινής διοίκησης, δεν υπάρχει έλλειψη διοίκησης της Π.Ο.ΑΣ.Υ. Δεν υπάρχει ρητή παραίτηση μελών Διοικητικού Συμβουλίου (Δ.Σ.) της Π.Ο.ΑΣ.Υ.»

Όσα ερωτήματα κι αν αποτυπώσετε, όσο και αν δεν μπορείτε να σεβαστείτε τη δικαστική κρίση, η απόφαση αυτή δεν αλλάζει και αργά ή γρήγορα, εκτός της απάντησης από τη Δικαιοσύνη, θα λάβετε και την απάντηση από τη βάση, δημοκρατικά με εκλογές!!!

Επίσης, δηλώνουμε ότι δεν θα ξανά ασχοληθούμε με τα γραφόμενά σας, σχετικά με τις πραξικοπηματικές σας ενέργειες έως τώρα.

Τέλος, εμείς, ως πανελλήνια συνδικαλιστική παράταξη, ασχολούμαστε καθημερινά με τα σοβαρά προβλήματα των συναδέλφων, είτε είναι στην πρώτη γραμμή είτε όχι, ειδικά τις τελευταίες ημέρες που υπάρχει κλιμάκωση των μέτρων της ασύμμετρης για την ανθρωπότητα απειλής και όπως διαπιστώνουν όλοι, με θετικά αποτελέσματα για τους ιδιους και τις οικογένειές τους, ανά την επικράτεια.

ΕΝΩΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ