Αρχική ΕΛΛΑΔΑ Έλλειψη πετρελαίου θέρμανσης στο ΑΤ Ελασσόνας

Έλλειψη πετρελαίου θέρμανσης στο ΑΤ Ελασσόνας

957
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Για ακόμη μία φορά Αστυνομική Υπηρεσία της περιφέρειας (ΑΤ Ελασσόνας) αντιμετωπίζει πρόβλημα έλλειψης πετρελαίου στη καρδιά του χειμώνα, με αποτέλεσμα να δημιουργείται μέγα ζήτημα για τους συναδέλφους αλλά και για τους πολίτες που προσέρχονται στην Υπηρεσία για ζητήματα τους.

   Η ΔΑ Λάρισας έχει υποβάλλει σχετικό αίτημα δαπάνης, για αγορά πετρελαίου θέρμανσης, το οποίο έχει εγκριθεί από 30-1-2015 από το 1ο Τμήμα της Διεύθυνσης Οικονομικών του ΑΕΑ. Δυστυχώς όμως μέχρι και σήμερα (09/01/15) η ΥΔΕ δεν έχει προβεί στην τελική έγκριση. Για ακόμη μία φορά η υπηρεσία αυτή δείχνει τη βραδυπορία της και τον εξόχως γραφειοκρατικό της χαρακτήρα.

   Αξίζει δε να σημειωθεί ότι παρά τις επανειλημμένες μας προσπάθειες να μιλήσουμε με κάποιον υπεύθυνο, ώστε να βρεθεί άμεσα λύση, αυτό δε στάθηκε δυνατό.

   Τελικά λόγω των δυσμενών καιρικών που επικρατούν και επειδή τα αυτονόητα, για κάποιους ίσως θεωρούνται πολυτέλειες, απευθυνθήκαμε ως Σωματείο στο Δήμαρχο Ελασσόνας ο οποίος άμεσα ενήργησε ώστε επιτέλους το Αστυνομικό Τμήμα να εφοδιασθεί με πετρέλαιο.
   Καταγγέλλουμε όλους εκείνους τους υπηρεσιακούς παράγοντες οι οποίοι καθήμενοι στα ζεστά τους γραφεία, θεωρούν φυσιολογικό ότι κάποιοι Αστυνομικοί αλλά και Πολίτες επαρχιακής πόλης θα πρέπει να ξεπαγιάζουν.

   Δηλώνουμε ότι ως Σωματείο, δε θα πάψουμε ποτέ να παλεύουμε με όλες μας τις δυνάμεις για το Συνάδελφο μας.
   Τέλος ευχαριστούμε θερμά το Δήμαρχο Ελασσόνας κ. ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ για την ανθρώπινη στάση του και την άμεση ανταπόκριση του στο αίτημα μας για προσφορά ποσότητας πετρελαίου.   

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

        Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                        Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΝΤΑΒΟΥΡΑΣ  ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ                             ΖΙΚΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ