Αρχική ΕΛΛΑΔΑ Ένωση Μαγνησίας: Άφωνοι συγκλονισμένοι και γεμάτη θλίψη

Ένωση Μαγνησίας: Άφωνοι συγκλονισμένοι και γεμάτη θλίψη

822
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Άφωνοι συγκλονισμένοι και γεμάτη θλίψη εμείς οι ίδιοι ως αστυνομικοί, οι οικογένειες μας και τα παιδιά μας παρατηρούμε τα όσα λαμβάνουν χώρα τόσο στο σύγχρονο ηλεκτρονικό υπνωτιστή που κοινώς ονομάζεται τηλεόραση όσο και στο ελεύθερο ραδιόφωνο, μετά την προβολή βίντεο με αστυνομικό να «κλέβει» μπουκαλάκι νερού ανεκτίμητης αξίας από ήρωα περιπτερά ,που αρνείται προφανώς ως σύγχρονος αγωνιστής και σφοδρός πολέμιος του κεφαλαίου να «ποτίσει» ζάμπλουτο Έλληνα αστυνομικό, που εκείνη τη στιγμή απλά πραγματοποιούσε το χόμπι του προφανώς για να διασκεδάσει, ξεφεύγοντας λίγο από την ηρεμία που του προσφέρει η οικονομική του ευμάρεια…..

Τάχιστα το ως άνω βίντεο έγινε πρώτο θέμα στις τηλεοπτικές-ραδιοφωνικές εκπομπές ,όπου μεγαλοπρεπώς και άμεσα στήθηκαν τα τηλεοπτικά παράθυρα με τους τηλεοπτικούς δικαστές-εισαγγελείς να βγάζουν διαγγέλματα, αποφάσεις, συμπεράσματα και να προβαίνουν στην επιβολή ποινών. Αφυπνίστηκαν επίσης και τα ραδιοφωνικά μικρόφωνα κάποιων τοπικών ραδιοφωνικών σταθμών «βγάζοντας στον αέρα» μίση εμπάθειες και άκρως ρατσιστικά σχόλια σε βάρος μιας ευρύτερης κοινωνικής ομάδας που αριθμεί περί τις πενήντα χιλιάδες αστυνομικών χωρίς να υπολογίζονται βέβαια οι οικογένειες αυτών. Βέβαια το ηλεκτρονικό μήνυμα λειτουργώντας ως υπνωτικό που παραλύει την κρίση και τα αντανακλαστικά του τηλεθεατή ή του ακροατή, διεγείρει την αποστροφή, την οργή, την αγανάκτηση κατά συγκεκριμένης κοινωνικής ομάδας και κατά συγκεκριμένου επαγγέλματος.

ΑΛΛΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΙΟΣ ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ; Άλλωστε αυτούς που θέλουν να επηρεάσουν πρόκειται σαφέστατα για άτομα συνήθως χαμηλής παιδείας ,που έχουν μια ιδιαίτερη οπτική ευαισθησία, γνωρίζουν τα πάντα με το μάτι. Έτσι τους περισσότερους τους έπεισαν με το να τους δείξουν όχι όμως να τους το ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΝ. Εδώ άλλωστε βρίσκεται και ο μεγάλος κίνδυνος για τη σύγχρονη Δημοκρατία μας.

Παρακολουθούσαμε συνεχώς το βίντεο να προβάλλεται συνεκτιμώντας την άποψη πνευματικών ανθρώπων που αναφέρουν ότι η μεγάλη δύναμη της τηλεόρασης έγκειται στην οπτικοποίηση των γεγονότων. Άλλο να τα διαβάζεις ή να τα ακούς και άλλο να τα βλέπεις. Το οπτικό ερέθισμα αποτυπώνεται καλύτερα.

Επίσης άμεση και η κινητοποίηση των υποτιθέμενων σατιρικών εκπομπών που κοσμούν τα κανάλια της τηλεόρασης. «Τύπου δημοσιογράφοι-ηθοποιοί» με άψογο υποκριτικό ταλέντο ποτισμένοι από κούνια με ευαισθησίες κατά το δοκούν προμηθεύτηκαν, άραγε από πού ; ,τη στολή του Έλληνα αστυνομικού με το Εθνόσημο που αριθμεί 128 νεκρούς εν ώρα καθήκοντος μεταπολιτευτικά, γελοιοποιώντας χιλιάδες εν ενεργεία και απόστρατους συναδέλφους, τις οικογένειες τους και τα παιδιά αυτών, που θα κληθούν για ακόμη μια φορά στη σύγχρονη δημοκρατική ιστορία , να απολογηθούν στους συμμαθητές τους ότι οι πατεράδες τους δεν είναι γουρούνια, δολοφόνοι, χρυσαυγίτες, φασίστες, αλλά και όπως πρόσφατα παρουσιάσθηκε «κλέφτες νερού» που ως λιμασμένοι, αφηνιασμένοι, βάρβαροι λεηλατούν φτωχούς περιπτεράδες. Ξεχνούν βέβαια πως οι ως άνω πολυτάλαντοι «εκπομπάρχες» αμείβονται με χιλιάδες ευρώ για κάθε τους εκπομπή χώρια που στις πιο πολλές των περιπτώσεων έχουν αστυνομική προστασία, ενώ οι 128 νεκροί και οι χιλιάδες ζωντανοί αστυνομικοί, διακινδυνεύουν καθημερινά τη ζωή τους για ψίχουλα. Είναι βέβαια άκρως υποκριτικό κάποια Μ.Μ.Ε που συνεχώς προσπαθούν να προβάλλουν μηνύματα κατά του φασισμού να «στοχοποιούν» και να «φορούν ταμπέλες» στις οικογένειες και στα παιδιά των Ελλήνων αστυνομικών εκτός και αν ο ρατσισμός και ο φασισμός είναι φαινόμενα που αφορούν μόνο ορισμένες κατηγορίες ανθρώπων.

Δεν μεμψιμοιρούμε ,ούτε απολογούμαστε απλά αναρωτιόμαστε ΠΟΣΟΥΣ ΤΟΝΟΥΣ ΝΕΡΟ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΛΗΘΑΡΓΟ;;;

Για το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Μαγνησίας,

policeonline.gr