Αρχική ΕΛΛΑΔΑ «Βεβαιωσεις αποδοχων ετους 2014 για φορολογικη χρηση»

«Βεβαιωσεις αποδοχων ετους 2014 για φορολογικη χρηση»

957
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σας ενημερώνουμε ότι σύμφωνα με το υπ’αριθμ. Πρωτ. 1761/15/752372 από 30/04/2015 έγγραφο του Κλάδου Οικονομοτεχνικής Υποστήριξης και Πληροφορικής της Δ/νσης Διαχείρισης Χρηματικού του Α.Ε.Α. από την 02/05/2015 θα ισχύσουν οι κάτωθι αλλαγές :

1) Για το φορολογικό έτος 2014 και εντεύθεν, καταργείται η έκδοση και διανομή των εντύπων βεβαιώσεων αποδοχών για φορολογική χρήση, για το Αστυνομικό προσωπικό, Πολιτικούς υπαλλήλους και Δημοτικούς Αστυνομικούς.
2) Προς αντικατάσταση των ανωτέρω βεβαιώσεων, καθιερώνεται χρήση της νέας Ηλεκτρονικής «Βεβαίωσης Αποδοχών» η οποία θα είναι διαθέσιμη στους δικαιούχους μέσω του ασφαλούς δικτύου POL.
3) Περαιτέρω, πραγματοποιείται η πλήρης επιχειρησιακή ενεργοποίηση των αναβαθμισμένων λειτουργιών της εφαρμογής «Αναλυτικό Σημείωμα Αποδοχών» και μετονομασία της σε «Αποδοχές μου» με πρόσβαση σε κάθε χρήστη POL για προβολή και εκτύπωση των δικών του μόνο βεβαιώσεων, αρχή γενομένης από τη βεβαίωση έτους 2014.
4) Επιπροσθέτως, πραγματοποιείται η πλήρης επιχειρησιακή ενεργοποίηση των αναβαθμισμένων λειτουργιών της εφαρμογής «Αναλυτικά Σημειώματα Αποδοχών Υπηρεσίας» και μετονομασία σε «Αποδοχές Υπηρεσίας» για εκτύπωση – ανά υπάλληλο ή ανά υφιστάμενη Υπηρεσία χωρίς γραμματεία – τόσο των αναλυτικών σημειωμάτων όσο και των βεβαιώσεων αποδοχών από τον χειριστή, με ρόλο γραμματέα, κάθε Υπηρεσίας.
5) Ως ημερομηνία έναρξης λειτουργίας των ως άνω εφαρμογών, ορίζεται η 02/05/2015.

ΔΑΓΚΛΗΣ Δημήτριος – Μέλος Δ.Σ. Π.Ο.ΑΣ.Υ.

απο enomenithessaloniki.gr