Αρχική ΕΛΛΑΔΑ Οι ομοσπονδίες Ενστόλων αναστέλλουν την παράσταση Διαμαρτυρίας στη ΔΕΘ.

Οι ομοσπονδίες Ενστόλων αναστέλλουν την παράσταση Διαμαρτυρίας στη ΔΕΘ.

906
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Με κοινή ανακοίνωση τους Οι ομοσπονδίες Ενστόλων αναστέλλουν την παράσταση Διαμαρτυρίας στη ΔΕΘ.

Διαβάστε σχετικά:

Παράσταση διαμαρτυρίας των Ομοσπονδιών στη Δ.Ε.Θ.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

  Συνάδελφοι και Συναδέλφισσες

  Μετά τις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις και τις επικείμενες πρόωρες βουλευτικές εκλογές, επανεκτιμώντας τα νέα δεδομένα, κρίναμε σκόπιμο, η εξαγγελθείσα συγκέντρωση διαμαρτυρίας μας, για τις 4 Σεπτεμβρίου 2015, στη Θεσσαλονίκη, να ανασταλεί, δεδομένου ότι αυτή τη φορά η 80η Διεθνής Έκθεση εγκαινιάζεται από υπηρεσιακό Πρωθυπουργό.

  Αντί αυτής θα υπάρξει αντιπροσωπευτική συμμετοχή των Ομοσπονδιών στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας της ΑΔΕΔΥ στις 5/9/2015, ενώ θα εκδηλωθεί και ξεχωριστή παράσταση διαμαρτυρίας εκ μέρους των Ομοσπονδιών μας.

  Παράλληλα αποφασίστηκε να ανοίξει ένας κύκλος συναντήσεων με τα πολιτικά κόμματα στο πλαίσιο της προεκλογικής τους καμπάνιας, προκειμένου να ληφθούν υπόψη τα αιτήματά μας και να τοποθετηθούν επ’ αυτών, ενόψει των εκλογών, αλλά και της μετεκλογικής ψήφισης των εφαρμοστικών νόμων του τρίτου, κατά σειράν, Μνημονίου.

  Η αναβολή της συγκέντρωσης διαμαρτυρίας δεν συνιστά υπαναχώρηση, αλλά όπως τονίστηκε, μας δίνει τη δυνατότητα να αναζητήσουμε και επανασχεδιάσουμε τις δράσεις μας το αμέσως προσεχές διάστημα, με το σχηματισμό της νέας κυβέρνησης.

  Συνάδελφοι και Συναδέλφισσες

  Όπως όλοι γνωρίζουμε, μας αναμένει ένα ιδιαίτερα θερμό φθινόπωρο λόγω, των προειλλημένων αποφάσεων που μας αφορούν και εμείς οφείλουμε με ενότητα και αποφασιστικότητα να διεκδικήσουμε τα δίκαιά μας.

Οι Πρόεδροι
Π.Ο.ΑΣ.Υ.  ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟΣ Γρηγόριος

Π.Ο.ΑΞΙ.Α. ΚΑΤΣΙΑΜΑΚΑΣ Ιωάννης

Π.Ο.Ε.Υ.Π.Σ. ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ Δημήτριος

Π.Ο.Ε.Π.Λ.Σ. ΤΣΑΤΣΟΥΛΗΣ Αθανάσιος     

Ε.Α.Π.Σ. ΣΤΑΜΟΥΛΗΣ Ιωάννης

Π.Ε.Α.Λ.Σ. ΣΑΪΤΑΚΗΣ Δημήτριος
                  
πηγη