Αρχική ΕΛΛΑΔΑ Τεραστια επιτυχια του ετησιου χορού της Ενωσης Αθηνων.

Τεραστια επιτυχια του ετησιου χορού της Ενωσης Αθηνων.

905
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Η Ε.ΑΣ.Υ.Α. πραγματοποίησε με τεράστια επιτυχία το βράδυ της Πέμπτης στο Teatro Music Hall τον ετήσιο χορό για τα μέλη της. Οι αστυνομικές δυνάμεις της πρωτεύουσας έβγαλαν τις στολές τους, φόρεσαν τα «καλά» τους και διασκέδασαν στο κατάμεστο νυχτερινό κέντρο υπό τους ήχους των τραγουδιών του Παντελή Παντελίδη, της Πάολα και του Γιώργου Μαζωνάκη.

Όλη η ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ, Αξιωματικοί καθώς και ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Βασίλης Κικίλιας και ακόμα σχεδόν 2.000 άτομα «γέμισαν» το μαγαζί μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, με το πρόγραμμα να ολοκληρώνεται λίγο μετά τις 5 τα ξημερώματα.

Η εκδήλωση της αστυνομίας ξεκίνησε γύρω στις 22:00 με τους λόγους και τις ευχές για καλές γιορτές που έδωσαν εκ μικροφώνου όλα τα υψηλόβαθμα στελέχη που έδωσαν το «παρών».

Ανάμεσά τους και ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Βασίλης Κικίλιας, ο αρχηγός της Αστυνομίας αντιστράτηγος Δημήτριος Τσακνάκης, ο υπασπιστής του, Ανάργυρος Μπακαλόνης, ο υπαρχηγός Σπύρος Παπασπύρου, ο πρώην εκπρόσωπος τυπου της ΕΛ.ΑΣ Χρήστος Μανούρας.

Πρώτος καλωσόρισε τον κόσμο και τα στελέχη που βρέθηκαν στο νυχτερινό κέντρο ο Παντελής Παντελίδης. Μάλιστα, ο λαϊκός τραγουδιστής έκανε και αφιερώσεις στην ΕΛ.ΑΣ. συγκεκριμένα, αφιέρωσε το κομμάτι του «Διαταγές» «στις αστυνομικίνες», ενώ το κομμάτι του με τίτλο «Φανάρι», το αφιέρωσε σε όλους. «Τώρα που είστε όλοι εδώ να μας υποσχεθείτε ότι δεν θα μας σταματάτε για αλκοτέστ», είπε πριν τραγουδήσει το κομμάτι «Αλκοολικές οι νύχτες».

Δείτε φωτογραφίες απο την εκδήλωση:

{gallery}stories/galleries_ekapolice/xoroesperida{/gallery}