Αρχική ΠΕΣΟΝΤΕΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ Το μέλος του Ε.Κ.Α & Γεν. Γραμματέας της Ένωσης Πειραιά για την...

Το μέλος του Ε.Κ.Α & Γεν. Γραμματέας της Ένωσης Πειραιά για την ημέρα της Γυναίκας

1370
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Με αφορμή την Παγκόσμια ημέρα της γυναίκας ή αλλιώς η «Ημέρα της Γυναίκας» που θεσμοθετήθηκε να γιορτάζεται στις 8 Μαρτίου κάθε έτους , αποτελεί τιμή στους πολλαπλούς ρόλους της γυναίκας, ως συζύγου, μάνας, εργαζόμενης, ενεργού μέλους της κοινωνίας μας, αλλά και της προσφοράς της στο θεσμό της οικογένειας.

 

Η μέρα αυτή είναι επέτειος – σύμβολο των αγώνων, των θυσιών, αλλά και των κατακτήσεων όλων των γυναικών του κόσμου.
Σημαντικό ρόλο στην κοινωνία της σύγχρονης Ελλάδας κατέχει εδώ και χρόνια η Γυναίκα Αστυνομικός, η οποία τα καταφέρνει επάξια. Εργάζεται μέσα σε ένα επαγγελματικό χώρο που χαρακτηριζόταν μέχρι και πριν από λίγα χρόνια ανδρικό επάγγελμα, μέσα από την πολυπλοκότητα και ιδιαιτερότητα της γυναικείας φυσιολογίας πρέπει συνεχώς να φέρνει σε ισορροπία τις υποχρεώσεις της τόσο στην Υπηρεσία (συνθήκες εργασίας, ωράριο, ευκαιρίες ανέλιξης και προόδου, κ.λ.π.) όσο και στην Οικογένεια που δίνει προτεραιότητα ως μάνα, κόρη, σύζυγος, αδελφή στις οικιακές αρμοδιότητες. Καθημερινά υπέρ προσπαθεί να πραγματώσει τον σκοπό της, να συνδυάσει και να κατανείμει σωστά τον χρόνο ανάμεσα στην ιδιότητα Αστυνομικός και στην Γυναίκα με αποτέλεσμα πολλές φορές επιβαρύνοντας τον εαυτό της να προσφέρει πάντα ότι καλύτερο έχει στην Κοινωνία μας.
Το μόνο που ζητά η Γυναίκα Αστυνομικός είναι ο σεβασμός στο λειτούργημα που επέλεξε να επιτελεί στην Κοινωνία μας, με την βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης και εργασίας. Η Γυναίκα Αστυνομικός ζητά να Ζει με αξιοπρέπεια, να μεγαλώνει τα παιδιά της με σωστή σωματική και πνευματική τροφή. Να Ζει όχι επικίνδυνα και ανθυγιεινά αλλά με ασφάλεια και υπερηφάνεια. 
Ο αγώνας για την διασφάλιση των δικαιωμάτων αυτών, μέσω εναλλακτικών λύσεων για ένα βιώσιμο περιβάλλον, γίνεται με την συνδικαλιστική εκπροσώπηση από γυναίκες και άντρες Αστυνομικούς, όπου ταυτίζουμε τις απόψεις μας και ενώνουμε τις δυνάμεις μας, για την επίτευξη κοινωνικής προόδου και ισότητας στο εργασιακό μας περιβάλλον….
Η ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΕΙ…!!!! 
Η ζωή….. η ευτυχία… η χαρά… η καλοσύνη… η αγάπη… η επιτυχία… η ομορφιά… Όλες γένους θηλυκού … Όλες λέξεις και έννοιες μοναδικές…. Εύχομαι στις συναδέλφους μου και σ’όλες τις γυναίκες του κόσμου Χρόνια Πολλά, Δύναμη, Ψυχικό Σθένος και Ελπίδα στους δύσκολους καιρούς που ζούμε.

Αργυρώ Μαλαχία
Γενικός Γραμματέας της Ε.ΑΣ.Υ.ΠΕΙΡΑΙΑ – Αντιπρόσωπος της Π.Ο.ΑΣ.Υ. – Μέλος Ε.Κ.Α