Αρχική E.K.A. Υποψηφιότητες Αστυνομικών στις Αυτοδιοικητικές εκλογές (Συνέχεια) …

Υποψηφιότητες Αστυνομικών στις Αυτοδιοικητικές εκλογές (Συνέχεια) …

2016
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σε συνέχεια προηγούμενης ανακοίνωσής μας με τίτλο, Υποψηφιότητες αστυνομικών στις αυτοδιοικητικές εκλογές, επανερχόμαστε με επιπλέον υποψηφιότητες Αστυνομικών που κοινοποιήθηκαν στο κίνημά μας:

  • Αθανασόπουλος Αθανάσιος, Ειδικός συνεργάτης ΠOAΣY και μέλος ΔEAB. Υποψήφιος Δημοτικός σύμβουλος Δήμου Πατρέων με τον συνδυασμό “ΠPΩTEYOYΣA ΞANA”.

Αθανασόπουλος Αθανάσιος

  • Δημητριάδης Κωνσταντίνος, Υποψήφιος κοινοτικός σύμβουλος της Δημοτικής κοινότητας του 2ου Διαμερίσματος Καλλιθέας (Τζιτζιφιές), με τον συνδυασμό ”η Καλλιθέα αλλάζει”.

 

  • Ελευθεριάδης Πλούταρχος, εκλεγμένος αντιπρόσωπος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων (Π.Ο.ΑΣ.Υ.) και τα τελευταία 2 χρόνια εκλέχθηκε Πρόεδρος στην Επιτροπή Επιμόρφωσης & Εκπαίδευσης Αστυνομικών θεμάτων στην ίδια Ομοσπονδία. Υποψήφιος με την Παιονία Ισχυρή.

Ελευθεριάδης πλούταρχος

  • Κατσίκης Βασίλειος, Υποψήφιος τοπικός σύμβουλος Δημοτικής Ενότητας (Δ.Ε.) Πεύκων Θεσ/νίκης του Δήμου Νεάπολης Συκεών με τον Δήμαρχο Σίμο Δανιηλίδη.

Κατσίκης Βασίλειος

  • Χατζηπαναγιωτίδης Αλέξανδρος, Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος για τον Δήμο της Βέροιας με τον συνδυασμό της Γεωργίας Μπατσαρά “Βέροια ΠΡΩΤεύουσα πολη”.

 

Το Ενωτικό Κίνημα Αστυνομικών, εύχεται καλή επιτυχία σε όλους τους συναδέλφους υποψηφίους.

Τέλος, υπενθυμίζουμε, όσοι συνάδελφοι θα συμμετάσχουν στις προαναφερόμενες εκλογές και επιθυμούν την αναπαραγωγή της υποψηφιότητάς τους μέσω του Κινήματός μας, παρακαλούνται να επικοινωνήσουν μαζί μας στο e-mail: info@ekapolice.gr
Η Ισχύς εν τη Ενώσει!