Αρχική E.K.A. Ε.Κ.Α Αθηνών: «Τα ντοκουμέντα της ”υποκρισίας” …»

Ε.Κ.Α Αθηνών: «Τα ντοκουμέντα της ”υποκρισίας” …»

2589
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Τα ντοκουμέντα της υποκρισίας των “αγωνιστών” του πληκτρολογίου…

Το τελευταίο διάστημα γίναμε μάρτυρες μιας ακόμα κακοπαιγμένης διαδικτυακής παράστασης με τον τίτλο “Λέγε λέγε, κάτι θα μείνει στο τέλος, συνέδριο έρχεται…” που εκφράστηκε με τη συντεταγμένη επίθεση μελών της συνδικαλιστικής παράταξης που ανήκει στην ελάσσονα αντιπολίτευση της Ομοσπονδίας, με άρθρα και ανακοινώσεις εναντίον του Προέδρου της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών, κ. ΠΑΚΟΥ Δημοσθένη, με αφορμή δηλώσεις του σε τηλεοπτικό σταθμό. Τόσο τα άρθρα όσο και οι ανακοινώσεις τους, διαστρέβλωναν την πραγματικότητα, δημιουργούσαν εντυπώσεις και επαλήθευσαν το πόσο ΜΠΡΟΣΤΑ είναι στο θέμα λαϊκισμός και «κωλοτούμπα»!

Αυτήν τη δήλωση λοιπόν θεώρησαν οι «μεγάλοι» συνδικαλιστές – ινστρούκτορες, ως μια καλή ευκαιρία για να ασκήσουν προπαγάνδα στα αστυνομικά sites, με απίθανες κατηγορίες και αυθαίρετες γενικεύσεις εναντίον του Ενωτικού Κινήματος Αστυνομικών, ενόψει των επόμενων εκλογών στην Π.Ο.ΑΣ.Υ. Και τι δεν έγραψαν, ότι δήθεν χωρίζουμε τους αστυνομικούς σε μάχιμους και μη μάχιμους(!) συγχέοντας το επίδομα επικινδυνότητας και ανθυγιεινού, ενώ η συζήτηση αφορούσε το «κάτι παραπάνω» που εξήγγειλε ο Πρωθυπουργός της χώρας την 17-03-2020 σε διάγγελμα που απευθύνονταν προς τον Ελληνικό Λαό, ότι κάνουμε κυβερνητικό συνδικαλισμό καιπως μόνο αυτοί διεκδικούν για τους αστυνομικούς και μάλιστα ο ίδιος ο «Αστυνόμος», δήλωσε και εξαντλημένος από αυτόν το μοναχικό – διαδικτυακό -φωτογραφικό αγώνα. Και άλλα πολλά ευτράπελα!!

Τούτα τα άρθρα και οι ανακοινώσεις, μπορεί σε εμάς που ασχολούμαστε με τα συνδικαλιστικά δρώμενα, να φαντάζουν αστεία και ανούσιες, γιατί έχουμε συνηθίσει την τακτική τους πριν τις εκλογικές αναμετρήσεις σε Πρωτοβάθμιες Ενώσεις και στην Ομοσπονδία και επειδή γνωρίζουμε την πραγματική εκλογική δύναμή τους να τα θεωρούμε γραφικά, αλλά έστω και στην υποψία ότι κοροϊδεύουν τουλάχιστον έναν συνάδελφο, δεν θα σταματήσουμε να τους ΞεΜΠΡΟΣΤιΑζουμε!!!

Κοιτάξτε λοιπόν τι έλεγαν σε άρθρα τους μέλη της παραπάνω παράταξης, που ανήκουν όπως προείπαμε στην ελάσσονα αντιπολίτευση, για την οικονομική ενίσχυση των αστυνομικών, και τώρα κατηγόρησαν τον Πρόεδρο της Ένωσης Αθήνας:

 

Είναι λοιπόν ολοφάνερο ότι μιλούσαν για κίνητρα και οικονομική ενίσχυση των αστυνομικών που είναι στον δρόμο!!! Τώρα τι τους συνέβη;;

Μάλιστα, για το δε επικίνδυνο του επαγγέλματος, επί διακυβέρνησης ΣΥ.ΡΙΖ.Α., η παράταξη αυτή έγραφε να διεκδικήσουμε το επικίνδυνο έστω και χωρίς επίδομα.

Ακούσατε καλά, ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΔΟΜΑ!!! Παγκόσμια πρωτοτυπία!!!

Τώρα από την παρούσα Κυβέρνηση απαιτούν (από το πληκτρολόγιο πάντα!!!), εν μέσω πανδημίας, ΑΜΕΣΑ επίδομα δώρου ή οτιδήποτε άλλο τους «κάτσει», διεκδικώντας, προσέξτε, κάτι που ο ίδιος ο Πρωθυπουργός της Χώρας, με δική του πρωτοβουλία, εξήγγειλε ότι θα δώσει στους ένστολους την 17-03-2020!!! Άλλη μια παγκόσμια πρωτοτυπία!!! Γιατί όμως;; Μήπως για να πούνε, σε περίπτωση που τους «κάτσει» κάτι, ότι  χάρη σε αυτούς χορηγήθηκε, ενώ σε περίπτωση που δεν τους κάτσει, να έχουν κάποιον να κατηγορήσουν;;

Από τη βιασύνη τους να γράψουν κάτι γρήγορα για να καταφερθούν ενάντια στο Ενωτικό Κίνημα Αστυνομικών και να βγάλουν τα απωθημένα τους, ύστερα από τις απανωτές εκλογικές τους ήττες, ξεχνάνε και τι έχουν γράψει οι ίδιοι στο παρελθόν…

​Όσο για την κατηγορία που τόλμησαν να εκτοξεύσουν περί κυβερνητικού συνδικαλισμού, τους επιστρέφουμε τη λάσπη και τους παραπέμπουμε στις επερωτήσεις που καταθέτουν διαχρονικά τα κόμματα της Αντιπολίτευσης στην Βουλή, οι οποίες περιέχουν και βασίζονται σε ανακοινώσεις – καταγγελίες της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών!!

Μίλησαν για λαϊκισμό λοιπόν αυτοί οι οποίοι υπηρετούν διαχρονικά σε Υπηρεσίες «ελίτ» λαμβάνοντας ειδικά επιδόματα, οπότε σιγά μην ενδιαφέρονταν για τους αστυνομικούς που κινδυνεύουν στο δρόμο. Το μόνο που ξέρουν να κάνουν καλά είναι να μεταπηδούν από παράταξη σε παράταξη…

Έχουμε πολλά ακόμα αντιφατικά τους κείμενα στην κατοχή μας για να τους εκθέτουμε και να τους ξεΜΠΡΟΣΤιΑζουμε!!!

Δεν μας κάνει καμιά εντύπωση η κυβίστηση που υπέπεσαν με το θέμα αυτό, αφού δεν είναι η πρώτη φορά. Είναι οι ίδιοι άνθρωποι που από την εμμονή τους για την καρέκλα δεν δίστασαν να επιδιώξουν την διοίκηση της Π.Ο.ΑΣ.Υ. όχι μέσω της εκλογικής διαδικασίας που ίσως απεχθάνονται αλλά από την προσφυγή τους στα δικαστήρια για τον ορισμό προσωρινής διοίκησης, η οποία, αν το πετύχαιναν, δεν θα είχε δικαίωμα να βγάλει ούτε καν μια ανακοίνωση για τους αστυνομικούς, έως το εκλογικό συνέδριο! Και πάλι ηττήθηκαν.. αυτή την φορά από την Δικαιοσύνη..

Οι συνάδελφοι μας εμπιστεύονται  και μας στηρίζουν επί πολλά συναπτά έτη γιατί είμαστε συνεπείς στον λόγο μας, δεν τους πουλήσαμε ποτέ και αγωνιζόμαστε δίπλα τους, τόσο στον δρόμο όσο και στα γραφεία των Αστυνομικών Υπηρεσιών της Αθήνας, και όχι από τα πληκτρολόγια.

Καλούμε όλα τα μέλη μας να συνεχίσουν να περιβάλλουν με την εμπιστοσύνη τους τις Πρωτοβάθμιες Ενώσεις και την Ομοσπονδία μας, να ενημερώνονται από τις υπεύθυνες θεσμικά φωνές και τις επίσημες ιστοσελίδες των Σωματείων για όλα τα ζητήματα και να είναι σίγουροι ότι όπως κερδίσαμε σε χαλεπούς καιρούς μεγάλες δικαστικές μάχες μισθολογίων και μας επεστράφησαν αναδρομικά τα χρήματά μας, έτσι και το επόμενο διάστημα οι Ομοσπονδίες μας θα διεκδικήσουν και θα κερδίσουν αυτό που μας οφείλει η Πολιτεία διαχρονικά.

”Το ψέμα έχει κοντά ποδάρια…”

Η ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΕΙ!!!