Αρχική E.K.A. Κατερρίφθη η προπαγάνδα των ”κατευθυνόμενων συνδικαλιστών” για τη μη οικονομική ενίσχυση των...

Κατερρίφθη η προπαγάνδα των ”κατευθυνόμενων συνδικαλιστών” για τη μη οικονομική ενίσχυση των Αστυνομικών!

10170
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σήμερα, δια στόματος του Κυβερνητικού Εκπροσώπου, κ. Στέλιου Πέτσα, κατερρίφθη όλη η προπαγάνδα που ξεκίνησε την από 19-03-2020 και στήθηκε από μερίδα συνδικαλιστών, σε συνεργασία με συγκεκριμένο δημοσιογράφο και πολιτικό χώρο, προβάλλοντας, διαδοχικά και επανειλημμένα, ότι ο Πρωθυπουργός της Χώρας ξέχασε τους αστυνομικούς, δεν θα λάβουν οικονομική ενίσχυση και αυτό θα προκαλέσει αντιδράσεις στους κόλπους της Ελληνικής Αστυνομίας, τους δήθεν αγώνες ορισμένων συνδικαλιστών που διεκδικούν αυτό που ο ίδιος ο Πρωθυπουργός εξήγγειλε την 17-03-2020, τη δήθεν αλλαγή στην πολιτική της Κυβέρνησης για το δώρο Πάσχα και τις δήθεν συσκέψεις στο Μαξίμου ή στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, μετά, βεβαίως, από την ανάδειξη του θέματος από αυτούς και την κατάθεση ερώτησης στην Βουλή των Ελλήνων την 24-03-2020 από τους 58 Βουλευτές της αξιωματικής αντιπολίτευσης και πολλά άλλα που αποκλειστικό σκοπό είχαν τη διχόνοια μεταξύ των λειτουργών του Κράτους που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή του πυρός, την ώρα που η Χώρα και όλη η κοινωνία δίνει μια συλλογική μάχη ενάντια σε έναν αόρατο και πανίσχυρο εχθρό!!

Η προπαγάνδα σας, ευτυχώς για όλους, ΔΕΝ σας πέρασε κυρίες και κύριοι που δήθεν αγωνιάτε και παλεύετε για τους συναδέλφους σας, ενώ το μόνο που σας ενδιαφέρει είναι η προσωπική σας αυτοπροβολή και τα δικά σας οφέλη, κάνοντας επίκληση στο συναίσθημα των συναδέλφων, εκμεταλλευόμενοι αυτούς!!

Αλήθεια δεν γνωρίζατε το διάγγελμα του Πρωθυπουργού της Χώρας την από 17-03-2020;

Αμφισβητήσατε τα λεγόμενά του ή πιστέψατε ότι οι συνάδελφοι έχουν κοντή μνήμη και θα ξεχάσουν;;

 

Συναδέλφισσες και συνάδελφοι,

Την προσφορά της Ελληνίδας και του Έλληνα αστυνομικού στο κοινωνικό σύνολο, τόσο σε αυτές τις δύσκολες ώρες που περνάει η πατρίδα μας, όσο και σε αντίστοιχα ή λιγότερης σημασίας περιστατικά, την γνωρίζει και την αναγνωρίζει πολύ καλά η συντριπτική πλειοψηφία της ελληνικής κοινωνίας, εκτός μεμονωμένων περιπτώσεων που από ιδεολογικούς ή άλλους προσωπικούς λόγους, δεν θέλουν να καταλάβουν τον ρόλο και τη θέση μας μέσα σε ένα κράτος δικαίου.

Στο πλαίσιο λοιπόν αυτό και με γνώμονα το κοινό καλό, συνεχίζουμε δυναμικά την καθημερινή και πραγματική μας μάχη ενάντια στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι συνάδελφοί μας, μη απεμπολώντας τον θεσμικό και ιερό για τον εργαζόμενο ρόλο μας, αυτό του «μάχιμου συνδικαλιστή».

Υ.Γ.: Προς ενημέρωση κάποιων ομάδων. Η πολυσυλλεκτικότητα είναι προσόν και όχι ελάττωμα των συλλογικών οργάνων!  Οι δημοκρατίες είναι κατά φύση πλουραλιστικές!! Είναι προφανές ότι ΔΕΝ διαθέτετε ΤΙΠΟΤΑ από τα δύο!!!

Η ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΕΙ !

ΕΝΩΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ