Αρχική E.K.A. Με την συμμετοχή σου, δυνάμωσε την φωνή και το σωματείο σου… Στήριξε...

Με την συμμετοχή σου, δυνάμωσε την φωνή και το σωματείο σου… Στήριξε Ε.Κ.Α Αθηνών !!!

1103
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Στις προσεχείς εκλογές της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών που θα λάβουν χώρα την Παρασκευή 7, το Σάββατο 8, την Κυριακή 9, τη Δευτέρα 10 και την Τρίτη 11 Ιουνίου 2019 το Ε.Κ.Α. Αθηνών θα είναι παρών και σας καλεί να το στηρίξετε, προκειμένου να αποτελέσεις εσύ μέσα από αυτό, την υγιή δύναμη που επάξια θα αντιπαλεύεται τα αυξανόμενα προβλήματα του Κλάδου μας.

Οι στόχοι και οι επιδιώξεις του Κινήματος είναι:

ΕΝΟΤΗΤΑ, ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ και ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ

στους κόλπους του οργανισμού της Ελληνικής Αστυνομίας αλλά και του Συνδικαλιστικού Κινήματος.

Το Ενωτικό Κίνημα Αστυνομικών αποτελείται από παλαιούς και νέους συναδέλφους, οι οποίοι υπηρετούν σχεδόν σε όλες τις Υπηρεσίες που ανήκουν στα γεωγραφικά όρια της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αθηνών, εκφράζουν όλες τις γνώμες και τις απόψεις, εκφέρουν κριτική για όλους και για όλα και στόχο έχουν να διορθώσουν τα κακώς κείμενα του Κλάδου μας με γνώμονα το συμφέρον του Έλληνα Αστυνομικού.

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι,

Οι καιροί που διανύουμε είναι δύσκολοι και όπως φάνηκε από τις προθέσεις των κυβερνώντων θέλουν να τους κάνουν ακόμα δυσκολότερους και εμείς δεν πρέπει να τους αφήσουμε…

Τα χρόνια που πέρασαν αντιμετωπίσαμε την αποδόμηση των μαχίμων υπηρεσιών , την απαξίωση του αστυνομικού, την αλαζονεία των Ηγεσιών.

Υπήρξαμε το μοναδικό ανάχωμα στα σχέδια τους.

Δεν τους αφήσαμε να μας διαλύσουν !!

Έχουμε μπροστά μας πολλά ανοιχτά μέτωπα, στα εργασιακά, τα οικονομικά και ασφαλιστικά, κυρίως όμως στο να θωρακιστεί θεσμικά ο αστυνομικός και να πάψει πλέον να είναι σάκος του μποξ’’.

Η δική σου συμμετοχή στις εκλογές στηρίζει το συνάδελφο, στηρίζει το Ε.Κ.Α. Αθηνών και δυναμώνει τη φωνή σου, προκειμένου να αντιμετωπιστούν και ανατραπούν όλα όσα έχουν σκοπό να μας βλάψουν, προτείνοντας και αναδεικνύοντας παράλληλα τις ουσιαστικές αλλαγές που πρέπει να γίνουν στον Κλάδο μας (κώδικας μεταθέσεων, άδειες, κ.λπ.) προς όφελος όλων των συναδέλφων.

Οι εκλογές θα πραγματοποιούνται στους παρακάτω χώρους από ώρα 09:00 έως 17:00:

Αμφιθέατρο της Γενικής Αστυνομικής Δ/νσης Αττικής (Λ. Αλεξάνδρας 173, Αθήνα).

Αμφιθέατρο της Δ/νσης Αστυνομικών Επιχειρήσεων Αττικής (Χίου 8, Καισαριανή).

Αμφιθέατρο Υποδ/νσης Αποκατάστασης Τάξης (Στρατ. Β Γεωργίου Β΄, Γουδί).

Αμφιθέατρο Δ/νσης Αλλοδαπών Αττικής (Π. Ράλλη 24, Αθήνα)

Αμφιθέατρο Δ/νσης Εγκληματολογικών Ερευνών ( Λ. Αθηνών και Αντιγόνης 2-6)

 

Η ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΕΙ!!!

Ενωτικό Κίνημα Αστυνομικών Αθηνών

(Ε.Κ.Α. Αθηνών)