Αρχική E.K.A. Π.Ο.ΑΣ.Υ: Κλήση σε ακρόαση – Επιστροφή αχρεωστήτης πληρωμής / Με παρεμβάσεις μας,...

Π.Ο.ΑΣ.Υ: Κλήση σε ακρόαση – Επιστροφή αχρεωστήτης πληρωμής / Με παρεμβάσεις μας, «παγώνει» η σκανδαλώδης οικονομική υπόθεση

800
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Θέμα: «Κλήση σε ακρόαση – Επιστροφή αχρεωστήτης πληρωμής»

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι,

Σε συνέχεια των καθοριστικών παρεμβάσεων της Ομοσπονδίας μας, όπως αυτές αναφέρονται στην 503/2/11β από 08-05-2020ανακοίνωσή μας, αναφορικά με τις κλήσεις ακρόασης και επιστροφής αχρεωστήτης πληρωμής σε συναδέλφους που έλαβαν προκαταβολικά χρήματα πριν είκοσι (20) και πλέον έτη, σας γνωρίζουμε ότι χθες υπήρξε νέα διαταγή από την αρμόδια Υπηρεσία του Αρχηγείου με την οποία «παγώνει» μέχρι νεωτέρας, τόσο η επίδοση των εν λόγω κλήσεων όσο και η έκδοση πράξεων καταλογισμού στους ενδιαφερόμενους.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την από 30-05-2020 ηλεκτρονική αλληλογραφία της Διεύθυνσης Οικονομικής Επιθεώρησης / Α.Ε.Α. προς την Π.Ο.ΑΣ.Υ., ενημερωθήκαμε ότι από την προαναφερόμενη Υπηρεσία εστάλη η 1930/20/1112229 από 30-05-2020 διαταγή για την αναστολή όλων των ενεργειών που αφορούν την παραπάνω οικονομική αξίωση και αναμένεται η νομική άποψη της Δ.Ο.Ν.Υ./Α.Ε.Α. για την οριστική διευθέτηση του θέματος.

Τέλος, σας γνωρίζουμε ότι η Ομοσπονδία μας παρακολουθεί στενά την πορεία της ως άνω υπόθεσης, τόσο από την πλευρά των οικονομικών αξιώσεων, όσο και από αυτήν της παραδειγματικής τιμωρίας των υπαιτίων, ενώ για την όποια περαιτέρω εξέλιξη, θα ακολουθήσει νεότερη αλληλογραφία.

Παρακαλούμε για την ενημέρωση των μελών σας.

Για την Εκτελεστική Γραμματεία της Π.Ο.ΑΣ.Υ.

O Πρόεδρος                             Ο Γενικός Γραμματέας
ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟΣ Γρηγόριος                ΠΑΠΑΤΣΙΜΠΑΣ Γεώργιος