Αρχική E.K.A. Συγχαρητήρια στα μέλη της παράταξης ΄΄ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΄΄, για την νίκη...

Συγχαρητήρια στα μέλη της παράταξης ΄΄ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΄΄, για την νίκη τους στις εκλογές της Ένωσης Λάρισας

1422
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Το Ενωτικό κίνημα Αστυνομικών συγχαίρει, τον επικεφαλής και αντιπρόεδρο της Π.Ο.ΑΣ.Υ Νταβούρα Αθανάσιο καθώς και τα μέλη της παράταξης ΄΄ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΄΄, για την ξεκάθαρη νίκη και επικράτησή τους στις εκλογές που διεξήχθησαν για τα όργανα της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Λάρισας.

Οι συνάδελφοι αφού σκέφτηκαν και σύγκριναν, ψήφισαν και ανέδειξαν πρώτη την παράταξη που συστρατεύεται με το πανελλαδικής εμβέλειας Ενωτικό Κίνημα Αστυνομικών.

Τα αποτελέσματα αποδεικνύουν ότι οι συνάδελφοι τιμούν και αναγνωρίζουν αυτούς, που αποδεδειγμένα δίνουν μάχη για το δίκαιο και τη λύση στα προβλήματα των συναδέλφων και που παλεύουν καθημερινά με έργο. Αποτέλεσμα όλων αυτών, η Ένωσή τους να έχει αναδειχθεί και να αναγνωριστεί πανελλαδικά, μέσα από τις δράσεις της, το έργο της και την αποδοχή τόσο από τους συναδέλφους, όσο και από την τοπική κοινωνία.

Ως Ενωτικό Κίνημα Αστυνομικών τους ευχόμαστε καλή δύναμη και καλή επιτυχία στην νέα συνδικαλιστική τους θητεία, με νέες συνδικαλιστικές επιτυχίες προς όφελος των συναδέλφων.

Η ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΕΙ!