Αρχική E.K.A. Υποψηφιότητες αστυνομικών στις αυτοδιοικητικές εκλογές

Υποψηφιότητες αστυνομικών στις αυτοδιοικητικές εκλογές

2731
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Το Ενωτικό Κίνημα Αστυνομικών (ΕΚΑ) χαιρετίζει τις πρωτοβουλίες των αστυνομικών που κατεβαίνουν στο στίβο των αυτοδιοικητικών εκλογών (περιφερειακές και δημοτικές εκλογές 2019) και επαναλαμβάνει την τοποθέτηση του Προέδρου της Ομοσπονδίας μας, κ. Γρηγόρη ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟΥ, στο 29ο Πανελλαδικό Συνέδριο της Π.Ο.ΑΣ.Υ, για εξωστρεφή δράση των συναδέλφων και προτροπή αυτών για ενασχόληση με τα κοινά, παράλληλα με τα συνδικαλιστικά τους καθήκοντα.
Τονίζουμε ότι, οι πρωτοβουλίες αυτές συμβάλουν, αφενός στη διαμόρφωση ενός καλύτερου και ποιοτικότερου τρόπου ζωής των πολιτών, αφετέρου στην ενίσχυση των σχέσεων μεταξύ της τοπικής κοινωνίας και των εργαζομένων στο Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας, επαληθεύοντας με τον τρόπο αυτό ότι και οι αστυνομικοί αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι του ελληνικού λαού.
Οι πρώτες υποψηφιότητες που κοινοποιήθηκαν στο Κίνημά μας και αναπαράγονται από αυτό είναι:
Α) Του Αντιπροέδρου Οικονομικών της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων, κ. Πανταζή Βασίλη, ως υποψήφιου περιφερειακού συμβούλου στην Περιφερειακή Ενότητα του Πειραιά, με την παράταξη «Δύναμη Ζωής» της κας Ρένας Δούρου.
Πανταζής Βασίλειος
Β) Του Ειδικού Συνεργάτη του Προέδρου και Αντιπροσώπου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων, κ. Πελέκη Θοδωρή, ως υποψήφιου δημοτικού συμβούλου στον Δήμο Αθηναίων, με την παράταξη «Αθήνα Ψηλά» του κου Κώστα Μπακογιάννη.
 Πελέκης Θεόδωρος
Τέλος, όσοι συνάδελφοι θα συμμετάσχουν στις προαναφερόμενες εκλογές και επιθυμούν την αναπαραγωγή της υποψηφιότητάς τους μέσω του Κινήματός μας, παρακαλούνται να επικοινωνήσουν μαζί μας στο e-mail: info@ekapolice.gr
Η Ισχύς εν τη Ενώσει!