Αρχική ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ Οι απαιτούμενες εξηγήσεις και η αλά καρτ ερμηνεία της συνδικαλιστικής δίωξης-Του Χατζίκου...

Οι απαιτούμενες εξηγήσεις και η αλά καρτ ερμηνεία της συνδικαλιστικής δίωξης-Του Χατζίκου Γεώργιου

983
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Διαβάζω τις τελευταίες μέρες σε διάφορα site για δήθεν συνδικαλιστική δίωξη συναδέλφου, για ελευθερία λόγου και φίμωση αυτής, για πρόβατα, μαντριά και τσομπάνηδες και διάφορα άλλα.

 

Το διαδίκτυο και το τι γράφουμε με το πληκτρολόγιο δεν παρέχει άσυλο αγαπητοί συνάδελφοι.  Στη δημοκρατία υπάρχουν κανόνες.

Ο καθένας μας μπορεί να πράττει και να λέει ότι θέλει, χωρίς όμως να προσβάλει και να δημιουργεί εντυπώσεις. Το να αναφέρουμε προσωπικές εκφράσεις που συκοφαντούν άλλα πρόσωπα δεν σημαίνει ελευθερία λόγου. Ειδικά όταν μιλάμε για θεσμικά όργανα.

Η έκφραση «ενότητα στην κουτάλα; Όχι σε αυτό δεν θα μας βρείτε συνοδοιπόρους..» που έγραψε ο εκλεγμένος συνδικαλιστής και εκπρόσωπος της Ένωσης στο συμβούλιο μεταθέσεων, θεωρώ ότι μας βάζει να σκεφτούμε ανήθικα σενάρια.

Γιάννη είμαι δίπλα σου και πιστεύω όλοι μας, εάν όμως έχεις στοιχεία που νομίζεις ότι συμβαίνει οτιδήποτε παράτυπο, στον εισαγγελέα ΕΧΘΕΣ, όχι σήμερα!

Σε διαφορετική περίπτωση να μας εξηγήσεις τι εννοούσες.

Και αυτό διαβάζω ότι ζήτησε η Ομοσπονδία. Για ποια φίμωση και ποια δίωξη μιλάμε;

Αν επιθυμείτε να αναφερθούμε σε συνδικαλιστική δίωξη να σας πω πως είναι να σου φέρνει δικαστικός επιμελητής αγωγή από πρώην Στρατηγό στην υπηρεσία σου με απαίτηση 3.000€ και προσωποκράτηση!

Και τώρα να ρωτήσω τους φίλους της ΑΣΠΑ που διοικούν το Σωματείο, και ειλικρινά πολλούς από την συγκεκριμένη παράταξη τους εκτιμώ και έχω συνεργαστεί άψογα, ΠΟΥ ΗΣΑΣΤΑΝ ΚΥΡΙΟΙ ΟΤΑΝ ΕΜΕΙΣ ΤΡΕΧΑΜΕ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΩΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΙ; Γιατί η ΠΟΑΣΥ ήταν εκεί! Αλλά εσάς δεν σας είδαμε πουθενά!

ΟΤΑΝ 25 ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΗΤΑΝ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΚΑΘΗΣΑΝ ΣΤΟ ΕΔΩΛΙΟ ΤΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΥ ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ;

Αρκεί μία λιτή, γενικόλογη ανακοίνωση, μετά από 2,5 χρόνια, μία μέρα πριν το δικαστήριο, ώστε να καλύψει το κενό συνδικαλιστικής στήριξης;

Κύριοι συνάδελφοι εκλεγμένοι και μη , διαβάζετε την αλήθεια διασταυρώνοντας τα γεγονότα. Η πόλη είναι μικρή και η λάσπη, το ψέμα και ο παραγοντισμός θα πρέπει να σταματήσουν!

Ας βάλει ο καθένας μας τον εαυτό του στη θέση των 27 συναδέλφων του ΔΣ της ΠΟΑΣΥ και ας σκεφτεί πως θα ένιωθε και πως αντιδρούσε αν  «..η κουτάλα..» αναφερόταν σε αυτόν;

Εσείς που έχετε το προεδρείο και λέτε ότι διοικείτε ασχοληθείτε με τα προβλήματα των συναδέλφων και όχι με δωρεές και φωτογραφίες στις υπηρεσίες των συναδέλφων.

Γιατί τέτοια στάση; Γιατί τέτοια συμπεριφορά;

 

με εκτίμηση

Χατζίκος Γεώργιος

αντιπρόσωπος της Ένωσης Θεσσαλονίκης στην ΠΟΑΣΥ

μέλος του ΕΚΑ Θεσσαλονίκης 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή: ekathess.gr