Αρχική ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ Π.Ο.ΑΣ.Υ: Με παρέμβαση της Ομοσπονδίας καταβάλλονται τα Πενθήμερα

Π.Ο.ΑΣ.Υ: Με παρέμβαση της Ομοσπονδίας καταβάλλονται τα Πενθήμερα

1009
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Με ανακοίνωσή της η Ομοσπονδία, μας ενημερώνει για την επίλυση του ζητήματος που προέκυψε σχετικά με την καταβολή των πενθημέρων, μετά από παρέμβασή της. Να γνωρίζουν οι ”κακεντρεχείς” ότι η Ομοσπονδία δηλώνει την παρουσία της δυναμικά, όπου και όταν χρειαστεί. ”Αδιάψευτος μάρτυρας” για μία ακόμη φορά, τα θετικά αποτελέσματα προς όφελος των συναδέλφων μας. Συναδέλφισσες και συνάδελφοι σας προτρέπουμε να μην παρασύρεστε απο ”διαδυκτιακές Κασσάνδρες” .

Ενωμένοι διαμορφώνουμε το μέλλον μας !!!

Αθήνα, 20 Δεκεμβρίου 2016
Αρ. Πρωτ.:500/11/11-α

Προς: Τις Πρωτοβάθμιες Οργανώσεις

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,

Σε συνέχεια της χθεσινής μας ανακοίνωσης (υπ’ αριθ. 500/11/11) σας ενημερώνουμε ότι σύσσωμο το προεδρείο προέβη σήμερα το πρωί σε νέα παράσταση διαμαρτυρίας στον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών κ. Νικόλαο ΤΟΣΚΑ ο οποίος μας διαβεβαίωσε ότι η πληρωμή των 5νθημέρων θα γίνει άμεσα καθόσον το θέμα που είχε προκύψει αντιμετωπίστηκε μετά την ψήφιση, χθες, της σχετικής ρύθμισης και τη σημερινή υπογραφή της απαραίτητης απόφασης εκ μέρους του αρμόδιου Αναπληρωτή Υπουργού Οικονομικών κ. Γιώργου ΧΟΥΛΙΑΡΑΚΗ.

Στη συνέχεια, μεσημβρινές ώρες, μας ενημέρωσε ότι το πρόβλημα έληξε και τα χρήματα ήδη πιστώνονται στους λογαριασμούς των δικαιούχων αστυνομικών.

Η Ομοσπονδία μας από την πρώτη στιγμή επέδειξε τα απαραίτητα αντανακλαστικά, αφουγκραζόμενη τις εύλογες ανησυχίες και τα δίκαια παράπονα των συναδέλφων μας.

Συνεχίζουμε με σοβαρότητα και υπευθυνότητα να υπερασπιζόμαστε τα συμφέροντα της αστυνομικής οικογένειας.

Για ό,τι τυχόν χρειαστεί, θα υπάρξει νεώτερη ανακοίνωση.

Για την Εκτελεστική Γραμματεία της Π.Ο.ΑΣ.Υ.

O Πρόεδρος                 Ο Γενικός Γραμματέας
ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟΣ Γρηγόριος    ΜΑΛΛΙΚΟΠΟΥΛΟΣ Κωνσταντίνος