Αρχική ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ Tο Δ.Σ. της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Λασιθίου στηρζει E.K.A.

Tο Δ.Σ. της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Λασιθίου στηρζει E.K.A.

1033
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Το Tο Δ.Σ. της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Λασιθίου στηρζει  E.K.A. με ανακοίνωση του δηλώνει σύσσωμο τη στήριξη του στο Ενωτικό Κίνημα Αστυνομικών στις επερχόμενες αρχαιρεσίες της ΠΟΑΣΥ.

Διαβάστε τη σχετική ανακοινωση:

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

Σε μία εποχή όπου το Συνδικαλιστικό μας Κίνημα ταλανίζεται, λόγω στασιμότητας και έλλειψης καινοτόμων ιδεών, είναι επιτακτική η ανάγκη για «αλλαγή σελίδας», με το νέο Συμβούλιο που θα αναδειχθεί από τις προσεχείς αρχαιρεσίες του 25ου Εκλογοαπολογιστικού Συνεδρίου της Π.Ο.ΑΣ.Υ, να δώσει την απαραίτητη ώθηση που χρειάζεται ο συνδικαλισμός για το νέο αυτό ξεκίνημα, αλλά και ουσιαστικές λύσεις στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι συνάδελφοί μας.

Ο επικεφαλής του συνδυασμού Ε.Κ.Α. (Ενωτικό Κίνημα Αστυνομικών), ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟΣ Γρηγόρης, με την πλούσια εμπειρία και την αποδεδειγμένη συνδικαλιστική του δράση, σε συνδυασμό με την αξιοπιστία των λόγων και την αποτελεσματικότητα των έργων του ως Πρόεδρος της Ένωσης Αθηνών και Αντιπρόεδρος της Π.Ο.ΑΣ.Υ., έχει θέσει ήδη τις βάσεις για μια επιτυχημένη πορεία.

Για τους λόγους αυτούς, με υπευθυνότητα και σοβαρότητα, το Δ.Σ. της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Λασιθίου, αποφάσισε ομόφωνα να είναι συνοδοιπόρος σε αυτή την προσπάθεια, στηρίζοντας δια των Αντιπροσώπων του, τον συνδυασμό Ε.Κ.Α. και τους υποψηφίους με αυτό στην Περιφέρεια της Κρήτης.