Αρχική ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ Το Ενωτικό Κίνημα Αστυνομικών Αθηνών (Ε.Κ.Α. Αθηνών) είναι γεγονός!!

Το Ενωτικό Κίνημα Αστυνομικών Αθηνών (Ε.Κ.Α. Αθηνών) είναι γεγονός!!

922
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι,

Το Ενωτικό Κίνημα Αστυνομικών Αθηνών (Ε.Κ.Α. Αθηνών) είναι γεγονός!!

Στις προσεχείς εκλογές της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών που θα λάβουν χώρα στις 11, 12 και 13 Ιουνίου 2016, το Ε.Κ.Α. Αθηνών θα είναι παρών και σας καλεί να το στηρίξετε, προκειμένου να αποτελέσεις εσύ μέσα από αυτό την υγιή δύναμη που επάξια θα αντιπαλεύεται τα αυξανόμενα προβλήματα του Κλάδου μας.

 

Οι στόχοι και οι επιδιώξεις του Κινήματος είναι:

ΕΝΟΤΗΤΑ, ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ και ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ

στους κόλπους του οργανισμού της Ελληνικής Αστυνομίας αλλά και του Συνδικαλιστικού Κινήματος.

Το Ενωτικό Κίνημα Αστυνομικών αποτελείται από παλαιούς και νέους συναδέλφους, οι οποίοι υπηρετούν σχεδόν σε όλες τις Υπηρεσίες που ανήκουν στα γεωγραφικά όρια της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αθηνών, εκφράζουν όλες τις γνώμες και τις απόψεις, εκφέρουν κριτική για όλους και για όλα και στόχο έχουν να διορθώσουν τα κακώς κείμενα του Κλάδου μας με γνώμονα το συμφέρον του Έλληνα Αστυνομικού.

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι,

Οι καιροί που διανύουμε είναι δύσκολοι και όπως φάνηκε από τις προθέσεις των κυβερνώντων θέλουν να τους κάνουν ακόμα δυσκολότερους και εμείς δεν πρέπει να τους αφήσουμε…

Μπροστά μας έχουμε ανοιχτά μέτωπα, όπως είναι αυτά των εργασιακών, οικονομικών, θεσμικών και ασφαλιστικών μεταρρυθμίσεων που στόχο έχουν να πλήξουν μόνο τον εργαζόμενο και μαχόμενο αστυνομικό!!

Η δική σου συμμετοχή στις εκλογές στηρίζει το συνάδελφο, στηρίζει το Ε.Κ.Α. Αθηνών και δυναμώνει τη φωνή σου, προκειμένου να αντιμετωπιστούν και ανατραπούν όλα όσα έχουν σκοπό να μας βλάψουν, προτείνοντας και αναδεικνύοντας παράλληλα τις ουσιαστικές αλλαγές που πρέπει να γίνουν στον Κλάδο μας (κώδικας μεταθέσεων, άδειες, κ.λπ.) προς όφελος όλων των συναδέλφων.

 

Η ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΕΙ