Αρχική E.K.A. Αργά ή γρήγορα, με προτάσεις και δυναμικούς αγώνες, τα ζητήματα που θέτει...

Αργά ή γρήγορα, με προτάσεις και δυναμικούς αγώνες, τα ζητήματα που θέτει η Π.Ο.ΑΣ.Υ. θα λύνονται, σε όποιον δεν αρέσει να το πει δημόσια στους συναδέλφους μας!

1237
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Η «ανυπαρξία» κάποιων παρατάξεων στο συνδικαλιστικό μας κίνημα από αυτούς που τους εκπροσωπούν στην Ομοσπονδία, η έλλειψη προτάσεων και επιχειρημάτων για όλα τα σοβαρά προβλήματα, οδηγούν τους συγκεκριμένους εκπροσώπους της μειοψηφίας, τόσο σε επίθεση εναντίον του Προεδρείου της Π.Ο.ΑΣ.Υ., όσο και εναντίον των υπολοίπων μελών του Δ.Σ, υποστηρίζοντας ότι οι λύσεις που έχουν δρομολογηθεί και ανακοίνωσε επίσημα η Ομοσπονδία μας, μετά από θεσμική συνάντηση με αντιπροσωπεία του Γραφείου του κ. Υπουργού, τις επιδίωξε μόνο του το Υπουργείο και το Αρχηγείο μας.

Ποιοι είναι αυτοί όμως;;

Αυτοί που δεν μας έχουν πει έως σήμερα…

• Ποιες ήταν οι προτάσεις τους σε όλα τα ζητήματα που επιλύονται;

•Γιατί δεν πήραν καν θέση στις προσβλητικές – συκοφαντικές δηλώσεις της Βουλευτή του Σύριζα;;

• Αυτοί που το μόνο που είπαν και λένε είναι η γνωστή «καραμέλα»… Η Π.Ο.ΑΣ.Υ. «έφερε το μισθολόγιο-φτωχολόγιο στη Βουλή με την προηγούμενη Κυβέρνηση και το ψήφισε».

Αυτοί αγαπητές και αγαπητοί συνάδελφοι, εγκαλούν την Ομοσπονδία μας που ανακοινώνει λύσεις χρόνιων προβλημάτων.

Μα καλά τόσο πολύ τους πείραξε η επίλυση ζητημάτων και προβλημάτων προς όφελος των συναδέλφων μας; Δεν το επιθυμούσαν άραγε;;

Ή μήπως νομίζουν ότι τα πάντα λύνονται μόνο ΜΠΡΟΣΤΑ στην κάμερα προς τέρψιν του εαυτού τους και για ιδίον όφελος…

Γνωρίζουμε ότι η όποια επιτυχία του συνδικαλιστικού μας κινήματος σας αγχώνει γιατί αναδεικνύει την ανυπαρξία σας!!

Όπως, επίσης, γνωρίζουν και οι χιλιάδες συναδέλφισσες και συνάδελφοί μας ανά την Ελλάδα τις προτάσεις, τα επιχειρήματα και τους αγώνες της Π.Ο.ΑΣ.Υ. σε όλα τα θέματα κατά τα τελευταία δύσκολα μνημονιακά έτη! Αρκεί μία απλή ανάγνωση των ανακοινώσεών της από το επίσημο site της!!

Κάτι που εσείς δεν κάνετε και δεν γνωρίζετε όπως οφείλετε τουλάχιστον εκ του ρόλου και της θέσης σας! Κάντε τον κόπο, αφιερώστε λίγο χρόνο, τουλάχιστον έτσι, για τα προβλήματα των συναδέλφων και διαβάστε όλες τις προτάσεις και την ανάδειξη των προβλημάτων από την Π.Ο.ΑΣ.Υ.!!

Και για να γνωρίζετε, έρχονται και άλλα πιο καλά και πιο μεγάλα!

Αργά ή γρήγορα, με προτάσεις και δυναμικούς αγώνες, τα ζητήματα που θέτει η Π.Ο.ΑΣ.Υ. θα λύνονται, σε όποιον δεν αρέσει να το πει δημόσια στους συναδέλφους μας!!

Καλή Χρονιά σας ευχόμαστε με προτάσεις και θέσεις στα ζητήματα που απασχολούν τους συναδέλφους, έτσι ώστε να συνδράμετε κι εσείς στο συνδικαλιστικό αγώνα!!!