Αρχική E.K.A. Οι μάσκες έπεσαν … !

Οι μάσκες έπεσαν … !

2562
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Λίγο πριν τη συμπλήρωση 4ετίας των οργάνων Διοίκησης της Ομοσπονδίας μας εύλογα έχει ανακοινωθεί εδώ και 30 ημέρες η διεξαγωγή του Εκλογοαπολογιστικού Συνεδρίου. Είναι γνωστό ότι οι αστυνομικοί υπάλληλοι είναι Ειδικής Κυριαρχικής δημοσιοϋπαλληλικής σχέσης και λόγω Covid-19 δεν έχουν λάβει ακόμη τις οφειλόμενες άδειες. Άρα από κάθε άποψη κατάλληλος χρόνος διεξαγωγής του Εκλογικού μας Συνεδρίου ήταν ο Ιούνιος. (Διαθέσιμοι χώροι διαμονής και διεξαγωγής μαζικής παρουσίας των αντιπροσώπων, σημαντική υπέρβαση της νόμιμης και καταστατικής 3ετίας κ.λ.π.)

Οι σχετικές αποφάσεις διεξαγωγής και ρύθμισης των επιμέρους ζητημάτων έχουν ληφθεί με συντριπτική πλειοψηφία στο Δ.Σ. γιατί όλοι αντιλαμβάνονται το στοιχειώδες, προφανές, καταστατικό και νόμιμο, δηλαδή την ανάδειξη νέων οργάνων αντιπροσώπευσης του αστυνομικού συνδικαλιστικού κινήματος.

Την κορυφαία  αυτή δημοκρατική ουσιαστική και πανηγυρική διαδικασία παραδόξως πως, στηλιτεύει (!!!) μία ισχνή ήμειοψηφία ελαχίστων, της παράταξης ΕΜΠΡΟΣ η οποία λίγες ημέρες πριν τη διεξαγωγή του Συνεδρίου μας (και όχι του Συνεδρείου) επινοεί όψιμα δήθεν λόγους ασφαλείας για τους Συνέδρους, αναφέρεται γενικά και αόριστα σε δικαστήρια, κόντρα στις ήδη εκδοθείσες Αποφάσεις και ψευδολογεί ασύστολα χωρίς ειρμό και βεβαίως παντελώς χωρίς δικαιολογητική βάση.

Οι συγκεκριμένοι ελάχιστοι οι οποίοι εμφανίζουν εαυτόν πομπωδώς πρέπει να γνωρίζουν ότι η δημοκρατική λειτουργία των καταστατικών προβλέψεων και του επερχομένου Συνεδρίου θα επιλύσουν και τις αιτιάσεις τους και όσες άλλες προκύψουν. Κανείς μας δε θα πρέπει να φοβάται τη προσφυγή στο αντιπροσωπευτικό Εκλεκτορικό Σώμα. Πρέπει να αντιληφθούν έστω και τώρα, υστάτη στιγμής ότι με επινοήματα” αστείας προέλευσης το ποτάμι δε γυρίζει πίσω.

Τους καλούμε λοιπόν κι αυτούς τους λίγους να αφήσουν τις μίζερες θέσεις τους και να δηλώσουν παρόντες στη κορυφαία αυτή γιορτή δημοκρατίας του αστυνομικού μας κινήματος.

ΕΝΩΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ