Αρχική E.K.A. Υποψηφιότητες Αστυνομικών στις Αυτοδιοικητικές εκλογές (Μέρος 3ο) …

Υποψηφιότητες Αστυνομικών στις Αυτοδιοικητικές εκλογές (Μέρος 3ο) …

2268
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σε συνέχεια προηγούμενων ανακοινώσεων μας με τίτλο, Υποψηφιότητες αστυνομικών στις αυτοδιοικητικές εκλογές, και Υποψηφιότητες Αστυνομικών στις Αυτοδιοικητικές εκλογές (Συνέχεια) …, επανερχόμαστε με επιπλέον υποψηφιότητες Αστυνομικών που κοινοποιήθηκαν στο κίνημά μας:

  • Καρτσάκης Γεώργιος, Πρόεδρος Ένωσης Αστυν. Υπαλλήλων Ν. Λασιθίου, υποψήφιος στον Δήμο Αγίου Νικολάου με τον υποψήφιο δήμαρχο Νίκο Κόκκινη και τον Συνδυασμό   ΄΄ Αλλάζουμε το Δήμο΄΄.

Καρτσάκης γεώργιος

  • Λόης Νίκος, Αρχιφύλακας, Αντιπρόσωπος Ε.ΑΣ.Υ. Αχαΐας στην ΠΟΑΣΥ. Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Αχαΐας με τον συνδυασμό “Όλα Από Την αρχή” και υποψήφιο Περιφερειάρχη τον Νεκτάριο Φαρμάκη.

  • Ματζηρίδης Ευ. Σάββας, Αστυνομικός. Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό ΄΄Αλμωπεία, Εδώ ζούμε΄΄ και υποψήφιο δήμαρχο Μπάτση Χρήστο.

  • Μπαλάσης Γιώργος, Αρχιφύλακας, Γενικός Γραμματέας Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αχαΐας. Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στο Δήμο Πατρέων με τον συνδυασμό “Πρωτεύουσα ξανά!” και υποψήφιο Δήμαρχο το Γρήγορη Αλεξόπουλο.

  • ΣΟΥΒΑΤΖΗΣ Αναστάσιος του Κωνσταντίνου , υποψήφιος τοπικός σύμβουλος Ιστιαίας Εύβοιας του Δήμου Ιστιαίας – Αιδηψού Ευβοίας με τον συνδυασμό “ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΡΙΟ” και υποψήφιο δήμαρχο τον κ. ΚΟΝΤΖΙΑ Ιωάννη.

Σουβατζής Αναστάσιος

  • Χρόνης Τάσος, Αστυνομικός. Υποψήφιος Δήμαρχος Επιδαύρου με το συνδυασμό ΄΄Δύναμη Προοπτικής΄΄.

Το Ενωτικό Κίνημα Αστυνομικών, εύχεται καλή επιτυχία σε όλους τους συναδέλφους υποψηφίους.

Τέλος, υπενθυμίζουμε, όσοι συνάδελφοι θα συμμετάσχουν στις προαναφερόμενες εκλογές και επιθυμούν την αναπαραγωγή της υποψηφιότητάς τους μέσω του Κινήματός μας, παρακαλούνται να επικοινωνήσουν μαζί μας στο e-mail: info@ekapolice.gr
Η Ισχύς εν τη Ενώσει!