Αρχική E.K.A. Υποψηφιότητες Αστυνομικών στις Αυτοδιοικητικές εκλογές (Μέρος 4ο) …

Υποψηφιότητες Αστυνομικών στις Αυτοδιοικητικές εκλογές (Μέρος 4ο) …

2810
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σε συνέχεια προηγούμενων ανακοινώσεων μας με τίτλο, Υποψηφιότητες αστυνομικών στις αυτοδιοικητικές εκλογές, και Υποψηφιότητες Αστυνομικών στις Αυτοδιοικητικές εκλογές (Συνέχεια) …Υποψηφιότητες Αστυνομικών στις Αυτοδιοικητικές εκλογές (Μέρος 3ο) … επανερχόμαστε με επιπλέον υποψηφιότητες Αστυνομικών που κοινοποιήθηκαν στο κίνημά μας:

  • Κοκαβέσης Μανώλης, Αστυνομικός, Γενικός γραμματέας στην Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Κέρκυρας, Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος κεντρικής Κέρκυρας Δ. Κερκυραίων με τον συνδυασμό ΄΄ Κέρκυρα να Ζεις ΄΄.

  • Ταμπακέλης Δημοσθένης, αστυνομικός, Υπεύθυνος επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων της ΙΡΑ Ακαρνανίας. Μέλος της Διοικούσας Επιτροπής της ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου. Απόφοιτος της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής και του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων και Οργανισμών της Σχολής Κοινωνικών Επιστημών του ΕΑΠ. Υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος στην περιφερειακή ενότητα Αιτωλοακαρνανίας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, με τον συνδυασμό ΄΄ Όλα από την αρχή΄΄  με επικεφαλή τον Νεκτάριο Φαρμάκη.

  • Τζουμπελίδης Γεώργιος, Αστυνομικός, εκλεγμένος αντιπρόσωπος στην Πανελλήνια Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων από το 2009 ( Π.Ο.ΑΣ.Υ ). Διετέλεσε Μέλος στην Επιτροπή για την Αναδιοργάνωση της Ελληνικής Αστυνομίας στην ίδια Ομοσπονδία.  Διεθνής διαιτητής ( IR ) TAEKWONDO. ( κάτοχος μαύρης ζώνης  4 DAN ). Υποψήφιος Δημοτικός σύμβουλος Δήμου Αμπελοκήπων – Μενεμένης Θεσσαλονίκης  με την παράταξη ”Πολίτες σε δράση για την ανατροπή”.

 

  • Φραντζής Ανδρέας, Αστυνομικός, Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στο δήμο Διρφύων-Μεσσαπίων με το συνδυασμό, ΄΄ Δημιουργία Όραμα Συνείδηση ΄΄

 

  • Παλαιάκη-Αντωνιάδου Αναστασία, σύζυγος Αστυνομικού, Υποψήφια κοινοτική σύμβουλος στο 7ο διαμέρισμα του Δήμου Αθηναίων με το συνδυασμό ΄΄ Αθήνα ψηλά ΄΄ και επικεφαλής τον Κώστα Μπακογιάννη.

  • Χαλιμούρδα Αγγελική, Αστυνομικός, Υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος με το συνδυασμό ΄΄ Όλα από την αρχή ΄΄ και επικεφαλής τον Φαρμάκη Νεκτάριο.

Το Ενωτικό Κίνημα Αστυνομικών, εύχεται καλή επιτυχία σε όλους τους συναδέλφους υποψηφίους.

Τέλος, υπενθυμίζουμε, όσοι συνάδελφοι θα συμμετάσχουν στις προαναφερόμενες εκλογές και επιθυμούν την αναπαραγωγή της υποψηφιότητάς τους μέσω του Κινήματός μας, παρακαλούνται να επικοινωνήσουν μαζί μας στο e-mail: info@ekapolice.gr

Η Ισχύς εν τη Ενώσει!