Αρχική E.K.A. Υποψηφιότητες Αστυνομικών στις αυτοδιοικητικές εκλογές (Μέρος 5ο)…

Υποψηφιότητες Αστυνομικών στις αυτοδιοικητικές εκλογές (Μέρος 5ο)…

3194
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σε συνέχεια προηγούμενων ανακοινώσεων μας με τίτλο, Υποψηφιότητες αστυνομικών στις αυτοδιοικητικές εκλογές, και Υποψηφιότητες Αστυνομικών στις Αυτοδιοικητικές εκλογές (Συνέχεια) …Υποψηφιότητες Αστυνομικών στις Αυτοδιοικητικές εκλογές (Μέρος 3ο) … , Υποψηφιότητες Αστυνομικών στις Αυτοδιοικητικές εκλογές (Μέρος 4ο) …, επανερχόμαστε με επιπλέον υποψηφιότητες Αστυνομικών εν ενεργεία και συγγενείς αυτών ή εν αποστρατεία που κοινοποιήθηκαν στο κίνημά μας:

  • Βλαχογιάννης Γεώργιος, Αστυνομικός, Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στο δήμο Φυλής, με το συνδυασμό ΄΄ Φυλή Νέο ξεκίνημα ΄΄ και επικεφαλής τον Κουλοχέρη Αλέξανδρο.

  • Γρυπαίος Νικόλαος, Αξιωματικός ΕΛ.ΑΣ ε.α, Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στο δήμο Πειραιά, με το συνδυασμό ΄΄ Πειραιάς Νικητής ΄΄ και επικεφαλής υποψήφιο Δήμαρχο τον Γιάννη Μώραλη.

  • Κανέλη Πλουμίτσα (Μιμή), Αστυνομικός, Υποψήφια σύμβουλος Κοινότητας Ευόσμου στο δήμο Κορδελιού-Ευόσμου, με το συνδυασμό ΄΄ Ξεκινάμε από την Αρχή΄΄ και επικεφαλής τον Ιωάννη Σ. καμαρινό.

  • Κουλιάκης Χαρίλαος, Υιός  Αστυνομικού, Ταμία της Π.Ο.ΑΣ.Υ και Προέδρου της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ευβοίας Κουλιάκη Γεώργιου. Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στο δήμο Διρφυών-Μεσσαπιων, με το συνδυασμό ΄΄Βήμα στο Αύριο΄΄ και επικεφαλής την Τζοβάννα Σ. Γκόγκου-Λιαλιάρη.

  • Τσαρίδης Ν. Αντώνιος, Αστυνομικός, Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στο δήμο Κορδελιού-Ευόσμου, με το συνδυασμό ΄΄ Ξεκινάμε από την Αρχή΄΄ και επικεφαλής τον Ιωάννη Σ. καμαρινό.

Το Ενωτικό Κίνημα Αστυνομικών, εύχεται καλή επιτυχία σε όλους τους συναδέλφους υποψηφίους.

Τέλος, υπενθυμίζουμε, όσοι συνάδελφοι θα συμμετάσχουν στις προαναφερόμενες εκλογές και επιθυμούν την αναπαραγωγή της υποψηφιότητάς τους μέσω του Κινήματός μας, παρακαλούνται να επικοινωνήσουν μαζί μας στο e-mail: info@ekapolice.gr

Η Ισχύς εν τη Ενώσει!